logo.jpg
.
house.png

Eierskifteforsikring

Dersom selger ønsker å tegne eierskifteforsikring bistår vi med dette. Ta kontakt med oss for å få tilsendt informasjon og vilkår for å tegne slik.

Vær obs på at det må tegnes før man iverksetter et privat salg med annonserng.

 

apostroph.png

Informasjon og Vilkår

Ved inngåelse av avtale sender vi en oppdragsbekreftelse til selger som bekrefter vår fastpris for våre tjenester. Oppdragsbekreftelsen inneholder også øvrige opplysninger som vi plikter gi våre oppdragsgivere ved advokatoppdrag.

apostroph.png

Din trygghet

Eiendomshandel  skal være 100 % trygt.  Ved å bruke eiendoms-advokat  er alle parter, både selger, kjøper og bankene sikker å at alt går riktig for seg.

 Vi har alle advokat- og eiendomsmeglerforsikringer til å gjøre slike oppdrag.

 

  

Salg Av Bolig

Vi har lang erfaring med eiendomshandler og bistår både private og bedrifter ved slike oppgjør. Dersom du har solgt boligen privat, kan vi ta alt arbeid etter dette. Vi ordner alt kontraktsarbeid, skjøte, kontakt med banker, pengetransaksjoner, pantedokument og til slutt oppgjørsoppstilling. Kort sagt; det samme som en megler gjør etter at kjøper og selger har funnet hverandre. For private gjør vi dette for en fastpris kr kr 7500,- pluss mva. Det påløper også et mindre gebyr for selger i forbindelse med at vi må forsikre oppgjøret (iekstra sikkerhet for partene). Vi gjør det trygt, raskt og effektivt med personlig oppfølging hele tiden.

Ta kontakt for mer informasjon om dette.

 

 

Hvordan Kan Vi Hjelpe Deg?

article_img.jpg

Når du har sendt e-post til oss  starter vi oppdraget med å be om informasjon om eiendommen, partene, overtakelsesdato og vilkår ved overdragelsen.

Vi sender utkast til kontrakt pr e-post til partene, når den er akseptert sendes endelig avtale sammen med skjøte for signering. Kontrakt kan sirkulere mellom partene og oss via e-post mens skjøte som eneste dokument må returneres pr vanlig post til oss. Trenger man konsesjonsdokument, vil vi gjøre oppmerksom på det og hvordan det skal ordnes. Det samme gjelder om man selger ved arveoppgjør og må gjennom hjemmelserklæring.

Ved overtakelsen innestår vi for bankene for sletting/etablering av pant. Vi utbetaler og sender oppgjørsoppstilling til selger når skjøte er tinglyst.

Som advokat kan vi besvare de fleste spørsmål underveis i prosessen.

Kontakt

Advokat Odd Arne Nilsen

+47 70 12 51 21

+47 951 92 665

 

elianne@advokatnilsen.no

www.advokatnilsen.no

Om Oss

Advokat Odd Arne Nilsen AS  yter juridiske tjenester til næringsliv og privatpersoner. Vi har lang erfaring innen eiendomsjuss, herunder kjøp/salg/leie og tvister i tilknytning til dette.  Ved utforming av kontrakter er vårt mål at de skal være så "gode" at det ikke blir tvist etterpå - som vi mener å ha lykkes med ved at vi med ett unntak, ikke har opplevd tvist i etterkant. Og da har vi gjort over 100 slike oppdrag både i 2012 og 2013.  

Eiendomsoverdragelser gjør vi for folk i hele landet via e-post. Det fungerer utmerket. Se også for mer informasjon om oss:  

www.advokatnilsen.no