MENY

annonse_phenix.png
annonse_dynastar.png
SLALOM_NEDOVERBAKKE.JPG

RENNSKOLE

Rennskolen jeg nå starter skal være en arena der jeg ønsker å bruke erfaringer og kunnskap jeg har tilegnet meg gjennom et langt liv i alpin bakkene. Målet er at alle skal få større innsikt og utvikle seg innenfor flere områder av "alpin faget". Jeg vil selv være tilstede og instruere utøverne.

Dette er hva jeg ønsker å formidle til deltagerne.

Det å nå sitt ytterste potensial som alpinist er meget sammensatt og det finnes mange veier til målet. Gjennom denne rennskolen har jeg satt meg som mål å gi barn og ungdom innsikt i mine erfaringer igjennom en lang karriere i alpin løypene.
 
Det vil bli satt fokus på grunnleggende gode verdier og holdninger til idrett generelt. Jeg håper å kunne gi løperne ideer om hvordan de kan utvikle generelle skiferdigheter, god grunnteknikk, spesifikk skiteknikk, fysiske egenskaper, mental styrke og tøffhet, innsikt i valg, preparering og tilpassing av utstyr. Jeg har valgt Gaustablikk som arena fordi vi disponerer kanskje en av de beste treningsbakkene i Norge. I tillegg kommer mulighet for offpiste kjøring ned fra Gaustatoppen, siden toget i fjellet nå har kommet i drift. Jeg lover å gi alle som blir med en morsom opplevelse og masse nyttig lærdom gjennom tre dager på Gaustablikk.

Velkommen skal dere være!

Mvh Kjetil Andre Aamodt
 
olympic4.png
Copyright © 2014 KAA AS  | Kontakt på mobil 922 39 700 Design og CMS: Osberget