MENY
26. mai 2020 - Per`s forvandling
26. mai 2020 - Per`s forvandling
Per kjøpte en Honda Gold Wing og tenkte at det var ganske så rett frem å utvide fa A1 til A førerkort. Så enkelt var det ikke. Der sto han med en sykkel han ikke hadde førerkort for. Per er løsningsorientert og så litt til siden og fant ut av en løsning ville kunne være å bygge om Gold Wingen til trike. Han skriver:

Kan fortelle at ombyggingen kostet 165.000 kr. Det ble utført av Goldwingspesialisten, Kjell Brogård på Maura. Dyktige folk, bare 3 personer, og som er sertifisert for ombygging av Trike-kit fra CSC, Carlifornia Sidecar. Denne fabrikken bygger kit for flere mc-merker, som HD og mange andre. Kvaliteten fra CSC skal være absolutt i toppsjiktet når det gjelder Trike. Min sykkel er en 2004 mod og hadde kun gått 23000 km når ombyggingen ble gjort. Dersom sykkelen ikke hadde vært så strøken som den er og hadde hatt mange tusen km på telleren, hadde jeg sett på andre muligheter for en Trike. Kjell Brogård har vært i Carlifornia selv 1-2 ganger i året for å laste opp kjøpte importsykler i container, samtidig har han en eldre «agent» der borte som er oppkjøper for ham på brukt. Jeg ville nok tjent noen kroner ved å bestilt en brukt Trike fra USA fra Kjell Brogård, men nå er sykkelen nesten ny da, og Koronaen har gitt dette markedet en smell i forhold til kronekursen og Kjell sier han ikke vil ta inn en eneste sykkel før dette endrer seg. Håper dette kan være til noe hjelp. Takk for at du delte dette Per! Sjekk ut : http://www.goldwingspesialisten.no/
26.05.20 10:36
13. mai 2020 - Se medlem Henning Bortne sin video!
13. mai 2020 - Se medlem Henning Bortne sin video!
Medlem Henning Bortne har kjørt Can Am Spyder i mange år. han har laget til en video der han viser hvordan han tar med seg sin elektriske rullestol og hvordan festet er laget til. Sjekk den ut her : (klikk her eller på bildet)
13.05.20 10:18
12. mai 2020 - Herlig bygg fra Tyskland
12. mai 2020 - Herlig bygg fra Tyskland
Et av våre medlemmer på Bryne dro til Tyskland i 2015 og fikk bygget denne herlige BMWèn. Føreren har amputert en fot og har et plan som sidevogn. På planet har han laget til en kasse der han legger sin elektriske rullestol (sammenleggbar) og i tillegg har han montert 2 rør der han setter krykkene sine.  Sykkelen har i tillegg modifisert girskifter og egenbygget revers. Sykkelen ble bygget av firmaet Mobec i Tyskland. Klikk på bildene og se de fine løsningene!
12.05.20 15:38

Flere nyheter

OM LIKEVEL MC NORGE

En interesseorganisasjon for deg som er interessert i motorsykkelkjøring og som har en eller annen funksjonshemning som krever ombygning eller tilpasning og som gjør at en standardsykkel umiddelbart ikke passer for deg.

 Mer informasjon

 

Instagram


.