morebeslag_ekom.png

Vi sikrer verdier

VAKTTELEFON 24/7
70 
15 80 00

 

Til alle våre kunder!

Vi har som noen allerede fått med seg fusjonert med Norsk Låsservice AS!

Kristiansund avdelingen stenger derfor sine butikklokaler i Nordmørsveien 54 pga flytting torsdag 1 og fredag 2 desember!
Vi samlokaliserer oss i Norsk Låsservice sine lokaler som er rett over gata.
Ny adresse blir: Nordmørsveien 71a, 6517 Kristiansund N.

Molde avdelingen har de også flyttet til Norsk Låsservice AS sine lokaler,
der det nå også er butikk kundene kan ta turen innom.
Ny adresse blir: Fannestrandvegen 55, 6415 Molde.

Vi gleder oss, og ønsker nye og gamle kunder VELKOMMEN til våre nye lokaler!

Følg med for mere info!

Velkommen til Møre Beslag AS

Møre Beslag AS er regionens største sikkerhetssentre. Vi leverer det meste av sikkerhetsprodukter som låssystemer, adgangskontroll, overvåking og alarmer.

Vi er representert i Kristiansund, Ulsteinvik, Volda, Ålesund og Molde og vil således kunne rekke ut til hele Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane på kort tid. Dersom du f.eks. har vært uheldig og mistet nøkkelen, døren har gått i vranglås eller du har behov for sikre eiendommen etter en uønsket hendelse, så er vi 28 høyt kvalifisert og motiverte medarbeidere som står klar til å hjelpe deg!

 

 

Kontakt oss, trykk her!               Salgs- og Leveringsbetingelser

Meny
Handlevogn
 

 


Tom handlevogn
NYHETER
<span class=EKOMNETTAUTORISASJON">
EKOMNETTAUTORISASJON
Hva er EKOM?
Med EKOM menes all form for elektronisk kommunikasjon og den infrastrukturen som må være tilstede for at kapasitetskrevende tjenester skal fungere. Dette gjelder alle typer tjenester enten det er det offentlige og private næringslivet, privatpersoner eller ulike underholdningstilbud.
EKOM-nett er en forkortelse for Elektroniske Kommunikasjons-nettverk. EKOM-nett er i loven definert som «system for signaltransport som muliggjør overføring av lyd, tekst, bilder, eller andre data ved hjelp av elektromagnetiske signaler.» Eksempler på slike nett er adgangskontroll, alarmer, kameraovervåking, porttelefoner, trådløse nettverk, etc. Autorisasjon!
Autorisasjon oppnås når man tilfredsstiller lovens spesifikke krav til utdannelse og erfaring innen EKOM-faget. Myndighetene (Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet) ønsker med dette å sikre kvalitet og sikkerhet i EKOMnettene ved å hindre at ufaglærte kan arbeide med dette, akkurat slik elektrikere har hatt krav om autorisasjon i mange år.

Les vår pressemelding!
29.02.16 10:30
ID Lock Elektronisk lås for alle ytterdører
ID Lock Elektronisk lås for alle ytterdører
Med digital dørlås fra ID Lock kan du miste nøkkelen en gang for alle.ID Lock er markedets mest moderne og driftssikre digitale dørlås for ettermontering. Glem nøkkelen for godt og lås deg selv og familien inn i huset slik det passer dere best. Velg mellom nøkkelbrikke eller PIN-kode, og med trådløs fjernkontroll kan du åpne døren fra hvor som helst i huset. Slipp inn de som skal inn, og ta tilbake kontrollen over ytterdøren igjen. Med ID Lock er du alltid velkommen tilbake. Markedets mest moderne og driftssikre, elektroniske lås for ettermontering. Med digital dørlås fra ID Lock kan du miste nøkkelen en gang for alle - og den er meget enkel i bruk.

Registrer PIN-kode (4-16 siffer) ogeller RFID-brikker til deg selv, barna og andre du vil skal kunne låse seg inn. Det medfølger 10-stk ID Lock nøkkelbrikker i salgspakken, disse kan f.eks enkelt hektes på knippet du har bilnøklene på.

Andre typer RFID-kort kan også tas i bruk som nøkkel med ID Lock - alt fra busskortet til tag`n du bruker for å åpne de kommunale bossdunkene med.

Ringer det på døren kan du låse opp med en fjernkontroll, uansett hvor i huset du befinner deg. Opptil 5stk låser kan pares opp og sentralstyres med samme fjernkontroll - skulle du være usikker på om alle dørene er låst for natten - kan du da enkelt sentrallåse alle dørene med et tastetrykk. ID Lock er produsert i robust, værbestandig aluminium, og passer på de fleste dører produsert etter 1979, med dørblad tykkelse fra 40-84mm. Sikker modus
Sett døren i sikker modus når du skal være lenge borte, dette hindrer enkel opplåsing fra innsiden.. Som i tilfelle hvor du ikke vil at små barn skal kunne låse opp døren selv å springe ut.
Eller for at uvedkommende ikke skal fristes til å knuse glass som bare er en håndsstrekning unna selve inngangsdøren for å låse seg selv inn. Valgfri låsing
Velg mellom automatisk eller manuell låsing når døren lukkes. Hvis du skulle ombestemme deg er det enkelt å bytte modus når som helst. . Innebygget alarm
En innebygget alarm utløses hvis selve døren skulle bli forsøkt skilt fra karmsiden i låst stilling. En temperatursensor utløser også alarmen hvis det skulle begynne å brenne. Slik kan du lettere finne veien ut hvis det utenkelige skulle skje. Touchpanel
Berøringsfølsomt touchpanel uten fysiske knapper sikrer enkel betjening av låsen i all slags vær.

Skulle du f.eks ha deaktivert automatisk låsing - vil du kunne låse døren manuelt ved kun en enkel berøring av panelet fra utsiden. Personlig kode
Legg inn en egen PIN-kode for å låse opp døren. Du kan kamuflere koden ved å taste inn fiktive tall før og/eller etter selve PIN-koden tastes inn.

På den måten vil ingen kunne skjønne verken hvor mange siffer den egentlige koden består av, langt mindre se hva koden faktisk er.
Det vil se ut som du taster inn forskjellig kode hver gang. Robust kvalitet
ID Lock er laget for skandinaviske forhold etter standarden IP55, og virker like godt gjennom en kald vinter som en regntung høst eller varm sommer. Enten dette skulle være på hytta i fjellet eller huset ved sjøkanten.

Et robust og enkel justerbart sluttstykke medfølger - dette vil sikre optimalt pakningstrykk for ytterdøren din også i årene som kommer. Karantenemodus
Hvis feil kode blir tastet fem ganger, sørger sikkerhetsfunksjonen i ID Lock for at ny kode eller RFID-brikke ikke kan fremvises før det har gått ett minutt. Alltid oversikt
Låsen har to-veiskommunikasjon med fjernkontrollen, slik at du alltid har oversikt og mulighet til å låse eller åpne selv når du er et annet sted i huset. Via en diode på fjernkontrollen vil det bli signalisert om hvorvidt utført låsing eller opplåsning var vellykket. Signalene som utveksles her er krypterte og vil ikke kunne fanges opp og klones.
19.01.16 19:48
Pris Kr 4290 Antall 9997
Yale smartPhone alarm
Yale smartPhone alarm
Beskytt verdiene dine med Yale Smartphone Alarm.Full kontroll over boligen uansett hvor du befinner deg. Du kan aktivere og deaktivere alarmen ved hjelp av din
smarttelefon, nettbrett eller PC uansett hvor i verden
du måtte være. Ikke nok med det; du kan om ønskelig
fjernstyre temperaturen i boligen ved hjelp av en
støpselbryter. Kanskje en idé for hytta, som vanligvis
Enkel montering ikke er varm før du skal dra hjem igjen? Har du forresten hund eller katt som er alene hjemme – og som selvsagt
ikke skal utløse alarmen? Da trenger du bare skaffe deg en
husdyrssensor, så er problemet løst.
19.01.16 19:33
Pris Kr 5185 Antall 10000
Yale Easy Komplett
Yale Easy Komplett
- forvandler smekklåsen til en moderne elektronisk lås Den velkjente kasselåsen, eller smekklåsen som den også kalles, har fått sin arvtaker. Yale Easy lever opp til sitt navn; den forenkler hverdagen ved at du ikke behøver nøkkel for å komme inn. Det er slutt på smekke seg ute, eller ha et problem når nøkkelen er kommet på avveie.    Yale Easy er en elektronisk lås, som du åpner ved å taste din selvvalgte kode. Et lite display i en egen enhet over selve låsen lyser opp når du berører det. Du taster koden, og låsen åpner for deg. Den kan kjenne igjen to koder, én for deg og én for resten av familien. Dersom noen befinner seg i nærheten når du taster koden, kan du taste flere tilfeldige tall i tillegg for ikke å røpe koden. Yale Easy er enkel, både å montere og å bruke. Dele kode Av og til er det praktisk at andre kan komme inn, selv om det ikke er noen hjemme. Slik som vaskehjelpen, håndverkeren eller barnevakten – du kjenner deg sikkert igjen. Med Yale Doorman er problemet løst. Du lagrer enkelt en egen kode for den som skal inn. Koden slettes automatisk etter 24 timer, slik at du har kontroll over hvem som kommer og går i ditt hjem.      
27.10.14 10:19
Pris Kr 2050 Antall 9974
Fjernstyringsverktøy
Enkelt og veldig bra program som ikke krever installering på din maskin.
Krever at du er tilstede selv før oppkobling kan skje. Dette må avtales på forehand, ta kontakt med oss her!   Klikk på bilde over for opprette en fjernkontrollsesjon.
Du må velge kjør før programmet starter på riktig måte.
15.04.13 13:13
Åpningstider

ÅLESUND

Man-fre 08:00 - 16:00

ULSTEINVIK

Man-fre 08:00 - 16:00

KRISTIANSUND

Man-fre 08:00 - 16:00

Samarbeidspartnere