logo.png

 

   Det meste innen stål, aluminium og rustfritt

skjaremaskiner_13.jpg

       Aktuelt


Skrogmodul

redesign2_05.png

Til  Rolls-Royce har vi levert 27 skrogmoduler de siste 2 Årene samt  noen sidepropell tunneler. Vi utfører det meste innen stål, aluminium og rustfritt. I hovedsak til maritim virksomhet, men i de senere år, også en del til bygningsindustrien.

 

 


 

 Tanker

redesign2_09.jpg

Vi leverer anleggstanker i alle størrelser og for de fleste formål, våre egen standard eller etter kundens spesifikasjon også etter NS 1540 og 1546. Våre standard tanker i størrelse fra 600 liter til 6000 liter har følgende utførelse: Tankene er sylindrisk med rette endebunner, kuvede leveres om ønskes. Material 3 mm stålplater i NVA-stål (St 42), tykker om ønskes. Utstyrt med: 2" fyllekappe m/lokk, luftrør, drensrør m/plugg, 3/4" tappekrane, løftebøyle på topp av tanken,sugerør for tilslutning til pumpe. Vi har levert spesialtanker opp til 25000 liter, eks. brukt som oljetanker til fyringsanlegg. Send oss din forespørsel.Helikopterdekk

redesign2_10.png

Fra 2007 til nå har vi levert 15 helikopterdekk som underleverandør for Maritime Products AS. Disse har blitt levert til Ulstein Verft. I tillegg til dette har vi levert helikopterdekk til bla. Bilbao, Abu Dhabi, STX Breivik, West Contractors AS og Hurtigruten i Finnmark.

 

 

 

  

 

Stranda Verksted AS  |  Hasundvegen 31  |  post@strandaverksted.no  |  T: 70018840